betongslipning-stockholm-golvslipning

Golvslipning

Trä är en fantastisk råvara från naturen och är fortfarande det främsta byggnadsmaterialet i hemmet idag. Materialet är helt förnyelsebart och en vacker parkett passar ihop med all typ av inredning, modern som personlig med allt man tycker är fint. Då trägolv och dess utseende är en färskvara så behöver den en renovering lite då och då för att återfå sin vackra lyster igen. Då ska du kontakta våra golvläggare för en noggrann golvslipning.

Golvrenovering som framhäver den naturliga lystern igen

Alla golv är i behov av renovering med jämna mellanrum, vare sig det handlar om betongslipning i Stockholm, köksgolv eller slipa trägolv. Med tanke på att vi går på golvet med eller utan skor, drar möbler längs med golvet och drar smuts runt omkring oss, är det inte konstigt att ytskiktet blir slitet. Om golvet börjar kännas lite tråkigt ska du låta våra golvläggare undersöka golvet för att komma med rätt rekommendationer på åtgärder och ytbehandling enligt dina specifikationer.

Med en golvslipning sparar du inte bara pengar då du inte behöver lägga nytt golv, utan du sparar även på det fina naturmaterialet som passar så bra i din bostad. När du anlitar oss för golvslipning av ditt trägolv arbetar vi noggrant och fokuserat. Vi slipar bort det översta lagret som blivit slitet för att sedan ytbehandla golvet med rätt behandling för ditt golvmaterial.

betongslipning-stockholm-golvslipning-lägga-golv

Vi kan utföra golvslipning om och om igen

Våra golvläggare har lång erfarenhet av golvslipning och vet hur många gånger man kan renovera ditt trägolv innan det är dags för ny golvläggning. Det är möjligt att utföra en golvslipning på trägolv så länge som slitskiktet är tillräckligt tjockt för att slipas ner.

För bästa resultat är det viktigt att vi har de rätta förutsättningarna att utföra vårt arbete med högsta kvalité. Det innebär att golvets underlag måste vara stabilt och att slitskiktets stavar sitter stadigt fast i underlaget. Detta är något vi kan hjälpa dig med om underlaget är ostabilt.

Ytbehandling som förseglar den nya golvytan

I vår golvslipning ingår alltid en noga utförd ytbehandling som förseglar trägolvets nya yta och ger en vacker nyans till träet. Vi har ett brett utbud av olika ytbehandlingar som passar olika sorters trägolv, parkettgolv, fiskbensparkett eller andra golv. Vi ger dig rekommendationer på vilken ytbehandling för golv som passar dig.

  • Hårdvaxolja för golv
  • Vit lasyr för golv
  • Naturligt lack för golv
betongslipning-stockholm-stockholm-golv-måleri

Hitta rätt ytbehandling för ditt golv och dina önskemål – vi tar fram två prover

Om du är tveksam kring vilken ytbehandling du gillar bäst så kan vi behandla en liten yta på golvet med två olika ytbehandlingar för golv. Våra golvläggare kommer då slipa ner en liten yta på ungefär 1 kvm, markera två rutor med tejp där vi sedan behandlar med två prover du funderar på.

Med denna metod där vi tar ut prover för ytbehandling är att du får en bättre överblick över vilken nyans du gillar bäst, eller om vi ska välja en ytbehandling som är ljusare/mörkare, mattare eller glansigare. Du blir 100% nöjd över ditt val av ytbehandling och vi kan börja behandla hela golvet.

Fokus på rätt golvvård som förlänger trägolvets hållbarhet

Som professionella golvläggare i Stockholm är det en självklarhet för oss att ge dig komplett service och rådgivning när det kommer till dina golv. Förutom kvalitativ golvslipning som framhäver trägolvets naturliga lyster igen, är det viktigt för oss att ge bra råd kring golvvård. Med vår expertis kring golvvård får du de rätta förutsättningarna att förlänga hållbarheten på dina trägolv och parkettgolv samtidigt som glansen sitter kvar längre.

För detta ändamål använder våra golvläggare alltid modern utrustning och effektiva redskap som gör det enkelt för oss att arbeta tidseffektivt. Med vår arbetsmetod genererar vår golvslipning även minimalt med skräp och avfall, vilket är bra för miljön.

betongslipning-stockholm-golvläggning-trägolv

Lång erfarenhet inom golvbranschen

Våra golvläggare på Stockholm Golv & Måleri har över 17 års erfarenhet inom branschen och har sett många sorters golv under tiden. Med vår breda kunskap och erfarenhet vet vi att golv slits olika mycket i en bostad eller fastighet då man kanske rör sig mer på vissa ytor, än andra. Detta ställer högra krav på vår expertis och skicklighet inom allt från golvslipning till betongslipning i Stockholm.

Vi undersöker alltid ditt golv innan vi börjar slipa trägolvet och gör en bedömning över hur mycket vi behöver slipa ner eller om det behövs en annan lösning. I många fall kan trägolvet vara i ett så pass dåligt skick att det är bättre att investera i nytt golv där våra golvläggare hjälpa dig med golvläggning.

Slipa golv till bra pris – ROT-avdrag finns för privatpersoner

Vi är ett gäng stolta golvläggare som utför vårt arbete med noggrannhet, precision och hög kvalité. Vi utför betongslipning i Stockholm och golvslipning åt både privatpersoner och företag som vill rusta upp golvet i fastigheten eller bostaden.

Det kommer bli stor skillnad i rummet efter att vi slipat dina golv. Din ekparkett kommer få ny lyster, trägolvet kommer se fräscht ut och mönstret i din fiskbensparkett kommer framhävas.

Om du vill anlita professionella golvläggare för golvslipning ska du kontakta oss för en prisvärd offert. I kontaktformuläret får du gärna specificera vad du behöver hjälp med, vilken typ av golv du har samt storleken på rummet. Vi återkommer med en offert baserad på dina specifikationer.

  • Glöm inte att du som privatperson kan anlita våra golvläggare med förmånliga ROT-avdraget. Då kan du få upp till 30% avdrag på arbetskostnaderna.
Framhäv golvets naturliga lyster med noggrann golvslipning. Vi behandlar allt från trägolv till ekparkett, ytbehandling ingår alltid!