betongslipning-stockholm-golvläggning

Golvläggning

Vackert trägolv är definitionen av ett mysigt hem. Det bästa med trägolv är att de finns i många olika utseendet så att du kan hitta det golv som passar din personliga stil. Ett trägolv kan verkligen förändra ett helt rum, vare sig det rör sig om ett lantligt trägolv, ljust parkettgolv eller modern fiskbensparkett. Om det är dags att lägga nytt golv är det inte oväntat att det dyker upp många frågor kring alla de val som finns. Kontakta våra golvläggare för professionell rådgivning, så hjälper vi dig välja rätt trägolv efter dina önskemål.

Rätt ytbehandling för ditt nya golv

Vi erbjuder bland annat lamellparkettgolv som finns i de flesta träslag och kan ytbehandlas med många olika behandlingar. Vi erbjuder även ett stort urval av olika färgnyanser som kan förändra golvets utseende till något ljusare eller mörkare, på bland annat ek lamellparkettgolv och ett flertal furugolv. Detta innebär att du har större chans att hitta det golv och den ytbehandling som passar dina kriterier.

När du anlitar oss för golvläggning får du vara med i hela processen, från val av trägolv, montering, val av ytbehandling och godkänna slutresultatet. Vi lämnar alltid 2-5 års garanti på vårt arbete så att du blir helt nöjd med slutresultatet.

betongslipning-stockholm-golvläggning-trägolv

Hembesök eller konsultation i vårt showroom

Inget uppdrag är för stort eller för litet för våra golvläggare. Vårt mål är alltid att göra dig nöjd och göra verklighet av dina inredningsidéer. Att lägga nytt golv är en stor investering i bostaden, eller på arbetsplatsen, och kommer göra stor skillnad på känslan i rummet.

Våra hantverkare kommer hjälpa dig genom hela processen och arbetar enligt branschens alla regler och riktlinjer. För oss är det viktigt med goda kundrelationer och att vi båda är införstådda i det arbete vi ska utföra. Därför inleder vi varje golvläggning med ett hembesök eller ett besök i vårt showroom på Norrbackagatan 44, så att vi kan veta mer om dina idéer.

Under denna konsultation kommer vi gå igenom dina önskemål, hur många rum och vilka rum du önskar golvläggning i samt om du vet vilket material du vill ha på golvet. Om du är osäker på vad du tror kommer passa så kommer vi ge rekommendationer baserad på dina önskemål.

Vi planerar vårt arbete från början till slut – för ett jämnt resultat

Det är bra att du kontaktar våra golvläggare när det är dags för både betongslipning i Stockholm och golvläggning. Det är ett krävande arbete som är viktigt att det blir utfört korrekt så att man undviker ojämnt golv eller att man missar viktiga moment.

Våra golvläggare besitter den kunskap och kompetens som krävs för att utföra golvläggning korrekt enligt dina önskemål. Vi planerar vårt arbete noga så att vi vet vart i rummet vi ska påbörja golvläggningen, att allt material är tillgängligt samt att vi undersökt rummets storlek och vinklar. Med vår långa erfarenhet i branschen vet vi hur viktigt det är att planera varje etapp så att slutresultatet möter dina förväntningar.

betongslipning-stockholm-golvslipning-lägga-golv

Betongslipning i kombination med golvläggning

Det är inte ovanligt för våra golvläggare att utföra en betongslipning i Stockholm i samband med golvläggning. I nästa alla fastigheter och bostäder utgör betong grunden för golvet, vilket kan behövas slipas ner för ett jämnare underlag om man vill lägga nytt golv.

Vi blir även anlitade av diverse byggföretag för att slipa betong i nybyggen, följt av att utföra golvläggning med trägolv utifrån företagets specifikationer och standardval. Med ett betonggolv som grund för trägolvet ökar hållbarheten och golvet får bättre motståndskraft mot slitage.

Detaljerat arbete för att lägga krävande mönsteranläggningar i parkett

Våra golvläggare arbetar noggrant och fokuserat för att slutresultatet ska bli så bra och så snyggt som möjligt. Vad som kännetecknar en bra golvläggning i Stockholm är ett golv som är jämnt, inte har några skarvar och som ser symmetriskt ut, om du exempelvis valde fiskbensparkett.

Om du vill lägga nytt golv i ett snyggt mönster är det extra viktigt att vara noggranna och detaljerade i arbetet, oavsett om det gäller enkla stavläggningar eller mer krävande mönsteranläggningar i ekparkett. Vi planerar vårt arbete från början till slut, så att vi vet vart varje träskiva ska hamna för ett symmetriskt mönster.

betongslipning-stockholm-stockholm-golv-måleri

Bred kunskap och expertis när du vill lägga nytt golv

Som professionella golvläggare är vi stolta över att erbjuda dig komplett service och rådgivning när det är dags att lägga nytt golv. Det spelar ingen roll om du redan vet vilket trägolv du vill ha, vilken ytbehandling som passar dina önskemål eller om du är vilsen i alla materialval – du kan vara lugn, våra erfarna golvläggare hjälper dig under hela vägen.

  • Vi lyssnar på dina önskemål och ger rekommendationer kring materialval som passar dina behov i kombination med funktionalitet och design
  • Vår breda kunskap gör det möjligt att utföra golvslipning på alla sorters golv, även underhåll
  • Vi rekommenderar rätt ytbehandling för ditt trägolv samt dina önskemål
  • Vi jämnar ut betonggolvet med betongslipning i Stockholm
  • Vi utför golvläggning med enkla såväl avancerade mönster, som exempelvis fiskbensparkett.

Golvläggning med ROT-avdrag

Både privatpersoner och företag kan kontakta våra golvläggare för hjälp med golvläggning. Vi är en prisvärd aktör på marknaden som erbjuder bra pris för att slipa trägolv.

  • Som privatperson kan du anlita oss för golvläggning och använda det förmånliga ROT-avdraget. Då kan du få avdrag på upp till 30% av arbetskostnaden

Kontakta oss redan idag för att få mer information om vår golvläggning och hur det egentligen fungerar att kombinera denna tjänst med betongslipning i Stockholm. Du är välkommen att skicka en offertförfrågan för golvläggning där vi baserar vårt pris på arbetets omfattning och dina specifikationer.

Våra golvläggare hjälper dig lägga nytt golv hemma. Välj bland olika trägolv och ytbehandlingar som förändrar känslan i ett rum.